Diumenge 16 de setembre

Fira de la Mobilitat Sostenible

A la plaça de l’Ajuntament. D’11 a 20 hores se celebrarà la tercera edició d’una fira plena d’estands i activitats gratuïtes relacionades amb la mobilitat sostenible.

A més de les que realitze cada expositor i l’animació constant en l’espai de l’EMT, se celebraran les activitats infantils següents:

  • 10:00 – 12:00 h. Taller de globoflèxia.
  • 12:30 – 14:30 h. Taller jardineria.
  • 14:30 A 16:30 h. Descans.
  • 16:30 A 18:00 h. Taller xapes reciclades.
  • 18:00 A 18:45 h. Zumba kids.
  • 19:00 A 20:00 h. Taller kazoo.

També, i per a tots els públics, d’11 a 13h es realitzarà la gimcana “Els científics de la mobilitat sostenible” organitzada per PAVASAL.

Organitza: Ajuntament de València.

XXII edició del Dia de la Bicicleta

Passeig amb bici per la ciutat amb els nostres amics o familiars, reivindicant al mateix temps l’ús d’este vehicle com a mitjà de transport de la ciutat. El passeig no competitiu, de 7,5 km, recorrerà alguns dels carrers més emblemàtics de la ciutat i tindrà com a punt de partida i d’arribada el passeig de l’Albereda (entre el pont de les Flors i el pont d’Aragó).

A les 9:00 h començarà la concentració de participants per a eixir a les 10:00 h.

Organitza: Fundació Esportiva Municipal (www.fdmvalencia.es)

Campionat Ibèric de Missatgers amb Bicicleta

A la Marina de València.

Des de les 10 hores, campionat de bike polo.

A les 16 hores, entrega de premis bike polo.

Descobrix València en Valenbisi

A les 12 hores, i partint des de l’estand de Valenbisi en la Fira de la Mobilitat situada a la plaça de l’Ajuntament, es realitzarà una visita guiada per a descobrir des de la bici alguns dels encants de la nostra ciutat.

 Per a participar en esta activitat gratuïta les interessades simplement hauran d’inscriure’s en el mateix estand des de l’obertura de la fira. A més d’esta eixida, també hi ha prevista una eixida el dissabte 15 a les 18 hores.

Organitza: Valenbisi.

COL·LABOREN: